Bæredygtighed & ansvarsfølelse

Bæredygtighed & ansvarsfølelse
17. december 2019 Gry

Handling og ansvar

Hos Stampes Planker lægger vi stor vægt på bæredygtighed. Vi tror på, at vi alle har et fælles ansvar for de fremtidige generationer og vores klode.

I dag hører man ordet ‘bæredygtighed’ alle vegne, og vi har brug for at høre det, mere end nogensinde. Det handler om at tage ansvar for vores handlinger her og nu, så konsekvenserne af vores handlinger ikke kommer til at påvirke vores fremtidige liv.

80% af os ønsker at leve mere energirigtigt og bæredygtigt. Men 9 ud af 10 af os, ved ikke hvordan vi skal gribe det an. 

Køb med samvittighed

Derfor kan du med god samvittighed handle hos Stampes Planker. 

Alle vores produkter er nemlig af bæredygtig karakter. Vores lamper er lavet af rustikke, gamle udstødningsrør, traktorlamper og andet bæredygtigt materiale. 

Vores træ er certificeret, og stålet til benene kan bruges igen og igen. Ved certificering af træ, bliver der stillet krav til skovdriften, og til håndteringen af træet i de efterfølgende forarbejdnings led. 

Savsmuldet der ligger tilbage fra træet på værkstedet, bliver brugt i en hestefold, og de sidste trærester bliver brugt i brændeovnen. Vores leverandører og samarbejdspartnere er også nøje udvalgte. 

Vi er netop i gang med at skabe et univers af plankevenner der, ligesom os hos Stampes Planker, sætter pris på unikt håndværk og bæredygtighed, og vil være med til at sikre en bedre fremtid for vores klode, børn, du og jeg.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*