Bæredygtighed & social ansvarlig

Bæredygtighed & social ansvarlig
17. december 2019 Gry Stampe

Handling og ansvar

Miljø Miljø Miljø … Vi snakker en masse om miljøet – og med god grund. Hos StampesPlanker lægger vi også stor vægt på bæredygtighed, og nu hvor vi laver plankeborde til alle generationer, så giver det også god mening, at det vi laver, også passer på den mindste generation.

Køb med samvittighed

Vi tror på, at vi alle har et fælles ansvar for de fremtidige generationer og vores klode. I dag hører man ordet ‘bæredygtighed’ alle vegne, og vi har brug for at høre det, mere end nogensinde. Det handler om at tage ansvar for vores handlinger her og nu, så konsekvenserne af vores handlinger ikke kommer til at påvirke vores fremtidige liv. Hele 80% af os ønsker at leve mere energirigtigt og bæredygtigt. Men 9 ud af 10 af os, ved ikke hvordan vi skal gribe det an.

Køb med samvittighed

Derfor kan du med god samvittighed handle hos StampesPlanker. Alle vores produkter er nemlig af bæredygtig karakter. Træet til plankebordene er certificeret, og stål er det mest genanvendelige materiale, da man kan bruge det igen og igen. 

Når træ er certificeret, bliver der stillet krav til skovdriften, og til håndteringen af træet i de efterfølgende forarbejdningsled. 

Alt bliver brugt når vi laver plankeborde!
– Savsmuldet fra høvlen bliver brugt i en hestefold
– Trærester bliver brugt i brændeovnen.

Alle vores andre varer er også unikke – det betyder at ikke to lamper eller stole er helt ens.
– Vores lamper er lavet af rustikke, gamle udstødningsrør, traktorlamper og andet bæredygtigt materiale

Vores leverandører og samarbejdspartnere er også nøje udvalgte. Det er Gry Stampe som bestemmer hvilke varer, der kommer i butikken. Vi har mange plankevenner, som er vores betegnelse af både kunder, ansatte og altså også vores leverandører.

– Leverandør-plankeven bliver valgt ind hvis det er ansvarsfuldt produceret, håndlavet og unikt, og med et rustikt design. 

Det kommer fra leverandører, der ligesom StampesPlanker, sætter pris på unikt håndværk og bæredygtighed, og vil være med til at sikre en bedre fremtid for vores klode, børn, du og jeg.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*