Det gode spisebord – Påske

Det gode spisebord – Påske
6. april 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Påskebordet

Det begynder så småt at lysne op udenfor, og rundt omkring kan man se de skønne liljer og hvide vintergækker blomstre. Vi ved alle hvad det betyder – påsken nærmer sig. Og som en af de hyggeligste danske traditioner, skal vi endnu engang samles til påskefrokost rundt omkring i landet. Ligesom til andre højtidligheder vi fejrer, er det til påskefrokosten, at spisebordet bliver samlingspunktet for venner og familie. Måske du selv er en af de heldige som skal være vært i år, og have gæster over til lækker mad.

 

 

Hvorfor så ikke byde dine gæster en lækker middag på et plankebord fra StampesPlanker?
Det lækre ved et plankebord fra StampesPlanker er, at det taler helt for sig selv, når det kommer til indretningen af bordpynt. Du er måske typen som elsker at nørde lidt med bordpyntet, og har brug for en god struktur? Så anbefaler vi varmt et plankebord med 3 planker på 30 cm hver. Så har du altså de to yderste planker til alt din service, og en hel planke i midten, til enten maden eller diverse bordpynt.

Man kan også sagtens lade bordet stå helt naturligt, blot med sin service. De smukke planker, som er lavet af træ fra syd Sverige, giver en dejlig varme til et hvert hjem. Og da ikke en planke er ens, vil dit plankebord stå helt unikt. De mange årer i træet og det rå naturlook gør, at du ikke behøver sætte pynt på bordet, for det stadig ser helt fantastisk ud.

 

 

Sommetider kan det måske også gå lidt vildt for sig til en påskefrokost. Der vil i de fleste tilfælde blive spildt, eller måske en af børnene kommer til at hakke gaflen ned i bordpladen. Hos StampesPlanker, mener vi at alle disse ting skal kunne ske, uden at frygten tager over for om bordet nu er ødelagt.
Vi giver plankerne en dejlig behandling i form af en oliefarve, som vi selv blander. Netop derfor kan bordet holde til at få et hak med gaflen. Og skulle ske, at der bliver spildt lidt snaps, så tørrer du blot over med en våd klud, og ingen skade sket.

 

Når du bestiller et plankebord hos StampesPlanker, designer du helt selv dit bord. Du bestemmer selv træsort, længde, bredde, oliefarve og bentype. Og skulle det ske at bordet ikke er langt nok, kan du købe tillægsplader til. Tillægspladerne bliver lavet samtidig med dit plankebord, så oliefarven på plankerne matcher.

Så forkæl dig selv med et plankebord, hvor du ikke skal nøjes, men hvor du helt selv bestemmer hvordan det skal se ud.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*