Det gode spisebord – Valentinsdag

Det gode spisebord – Valentinsdag
14. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Laves på bestilling

Der er kærlighed i luften, det er elskernes helligdag, og det skal i aften fejres. Der skal laves lækker middag og spisebordet skal dækkes flot op. Det kan være at du eller din partner i lang tid har kigget på, eller ønsket sig et plankebord. Hvorfor ikke forkæle dig selv eller din partner på valentinsdag?

Bordene laves på bestilling, så de laves udfra dine ønsker og behov. Det der gør vores plankeborde gode som spiseborde, er både den slidstærke olie der gør bordet utroligt holdbart, men også plankerne og måden bordet er opbygget på. Længden, bredden og bentype bestemmer du selv. Vi anbefaler en bredde på 90 cm, fordelt på tre planker hver 30 cm. Dette giver mulighed for en struktureret bordopdækning, hvor der er plads til service på de to yderste planker, og middag på midter planken. Når du skal finde længden, skal du måle dine spisebordsstole og lægge 40 cm til. På den måde er der plads til at stolene kan komme ind mellem bordbenene.

Slidstærke og rustikke planker

Vi blander selv vores olier, så oliefarven kan blive præcis som du ønsker. Derfor skal du ikke ud og lede længe efter et bord med den perfekte farve. Du kan blot vise os et billede som reference, som bordet bliver behandlet ud fra. Hvis du er i tvivl om hvilken farve din partner ønsker sig, er der ingen grund til bekymring. Da plankerne er naturmateriale, og ikke et bord er ens, kan farven rettes til ved levering, skulle det ske, at du ikke er tilfreds. Du kan også give et gavekort i gave, skulle det være, at du er i tvivl om de forskellige mål og oliefarver. 

Olienerne vi blander gør bordet utroligt stærkt. Derfor er det intet problem, hvis der bliver spildt et glas vin eller to; det er utroligt nemt at tørre vin pletter væk, og vedligeholde bordet, hvis det skulle gå lidt vildt for sig. Derfor egner vores borde sig også til børnefamilier, og er 100% børnesikret. du kan også tilvælge en vedligeholdelsespakke, så du har alt du skal bruge, for at bordet står som nyt i mange år.

Du kan designe selv og bestille på Stampesplanker.dk.

Besøg vores Instagram eller showrooms (se nedenfor), for billeder af borde modtaget af alle vores plankevenner!

 

København

Store Kongensgade 67

1264, København K

tirsdag-fredag kl 10.00-17.30

torsdag kl 10.00-19.00

lørdag kl 12.00-16.00

Dalmose

Hovedgaden 19

4261 Dalmose

Åbent i showroom efter aftale
Skriv/Ring til 22290555

Århus

Stenagervej 2, Risskov i Århus

Lørdag kl.10-14

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*