Holdbare og rustikke plankeborde

Holdbare og rustikke plankeborde
22. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Holdbare borde

Når man skal have et hvilket som helst nyt bord, er man selvfølgelig interesseret i at det kan holde til at blive brugt, men også at det kan holde mange år. Hos StampesPlanker stræber vi efter at lave de mest holdebare borde, som både kan tåle alt hvad hverdagen byder på, men som du heller ikke skal skifte ud efter kort tid.

De fleste har den ide, at plankeborde er meget sarte og ikke kan holde til så meget. Og mange finder det irriterende, at konstant skulle bruge dækservietter og bordskånere, for at skåne bordets materiale. Plankeborde fra StampesPlanker er ikke sådan. Vi mener at et bord skal kunne holde til hverdagens strabadser og til de helt store fester. Der ligger meget kærlighed i hvordan et plankebord hos os bliver konstrueret, og vi har tænkt ned til hver detalje, så du får det bedst mulige plankebord. Det gælder hele opbygningen af bordet, men også selve oliefarven der bliver brugt.

Holdbar olie

Vi har en masse små finesser når det kommer til at lave et holdbart bord. F.eks. gør vi brug af nogle små dominobrikker som bliver fræset ind mellem hver af de rustikke planker. På den måde undgår man vridninger mellem plankerne, og man opnår at alle plankerne forholder sig lige og jævne. Til at styrke dette, anbefaler vi også at man vælger vores trapez ben. De har nemlig en vægt på 20 kg stykket, som gør at vægten fra plankerne bliver fordelt på hele bordet. Med lange plankeborde kan man nemlig opleve at efter tid, vil plankerne begynde at svaje nedad på midten, men ikke med de tunge trapezben. Med samarbejdet mellem dominobrikkerne og trapez bordbenene, kan man altså ligefrem danse på bordene!

Når det så kommer til at gøre brug af dit plankebord, skal du ikke sidde og være nervøs for hvad de kan tåle eller ej. Vi har selv skabt og blandet en olie der gør, at plankerne bliver slidestærke. Det vil sige, at når lille Emil sidder med ved bordet, og måske får hakket gaflen ned i plankerne, så skal du ikke være bange for at lave store grimme mærker. Bordet kan altså sagtens holde til det!

Vi vil gerne hjælpe så vidt muligt med at dit nye plankebord forbliver holdbart. Du kan derfor supplere med en vedligeholdelsespakke, som består af olie i samme farve som dine planker, og et slibesvamp så hvis der skulle ske at komme en rids, kan det let fjernes igen. 

Besøg vores showrooms

København

Store Kongensgade 67
1264 København K

Tirsdag – fredag kl.10–17:30
Torsdag kl.10-19
Lørdag kl.12-16

Dalmose

Hovedgaden 19, 4261 Dalmose

Åbent i showroom efter aftale
Skriv/Ring til 22290555

Århus

Stenagervej 2, Risskov i Århus

Lørdag kl.10-14

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*