Personlig levering – Fordelen for dig

Personlig levering – Fordelen for dig
17. december 2019 Gry Stampe

Kender vores plankevenner

DET ER VILDT! Det der gør at vi VIRKELIG skiller os ud er, at vi SELV kommer med alle bordene til alle vores Plankevenner. 

Da StampesPlanker startede fandt Gry Stampe hurtigt ud af, at fragt var dyrt – især når det var tunge ting i tre dele – en bordplade, og to stk. tunge stålben! Bare at få en fragtmand til at tage det med udover kantstenen på værkstedet kostede 1300,- og det ville jeg aldrig tage fra en kunde i fragt.

Derfor besluttede jeg med det samme, at vi selv ville levere. Leveringen de første 8 måneder foregik fra vores private stationcar! Lidt vildt at se tilbage på nu! Så lejede jeg en varebil, og har nu købt en større varebil. Det gode ved at vi nu har leveret alle plankeborde selv er, at vi virkelig kender vores plankevenner-kunder.

Vi har set alles hjem, og ved hvad stilen er. Vi ved hvor mange børn de har, hvad alderen er, og en masse andet – vi er tit på krammere med vores plankevenner …

 

 

Personlig levering

– For os har det givet en kæmpe fordel i forhold til marketing – vi kan skrive mere direkte til de kunder og den målgruppe vi ved konverterer. Det tror jeg ville være en stor fordel for alle firmaer; at kende vores kunder rigtig godt! Fordelen for dig er dog endnu større! Når vi kommer med det selv, så kan vi vejlede om vedligeholdelse, og rette på bordet nemt, hvis der er kommet transportskader!

– Den STØRSTE FORDEL er dog at vi kan rette oliefarven til! Det betyder, at du ikke behøver at være så specifik i dit oliefarve-valg, da vi kan rette det meste til, når vi står i din stue.

Personlig levering er altså din sikkerhed for at du bliver fuldstændig tilfreds med dit nye plankebord – eller alle de andre planke-møbler vi har hos StampesPlanker. Uanset hvad, så er vi i StampesPlanker jo nærmest blevet et fragt-firma sammen med det at lave plankeborde. Vi vægter kundeservice utroligt højt hos Stampes Planker.

Vi har derfor valgt at levere vores plankemøbler personligt. Vores kunder kan derfor føle sig trygge, og være sikre på, at vi som firma, står inden for det møbel der bliver leveret.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*