Personlige leverancer – mine nye plankevenner

Personlige leverancer – mine nye plankevenner
17. december 2019 Gry

Personlige levering

Vi vægter kundeservice utroligt højt hos Stampes Planker. Vi har derfor valgt at levere vores plankemøbler personligt. Vores kunder kan derfor føle sig trygge, og være sikre på, at vi som firma, står inden for det møbel der bliver leveret. 

Når møblet bliver leveret, snakkes der om tilfredsheden af plankemøblet. Skulle det ske, at kunden er utilfreds med olien, rettes det til helt gratis. Vi vejleder også om vedligeholdelse, når vi står overfor bordet sammen, så vores kunder føler sig sikre i deres køb.

 

 

#PlankeVenner

Hvem er disse Plankevenner? Det er dem som køber et plankemøbel hos Stampesplanker. Det er Jer, som kommer med nye produktmuligheder, som vi så bygger på værkstedet. Nye, som gamle, leverandører er også plankevenner, og er med til at skabe nye, unikke produkter til butikken. Plankevenner er du og jeg, som elsker bæredygtigt og rustikt design, og som vil være med til at udbrede det.

Vores vision er at skabe et univers i hele Europa. Vores plankevenner er alle dem vi omgiver os med i hverdagen og alle jer, som vil være med til at udbrede den bæredygtige agenda igennem håndlavede og unikke produkter. Vores forretningsdrøm er at have plankevenner i hele Europa i form af butikker, leverandører og kunder, så vi sammen kan skabe plads til det gode liv på en miljøvenlig måde. 

Stampes Planker har nu skabt de fysiske rammer til Plankevennerne –  der er nemlig 2000m2 værksted at boltre sig på. Her kan der leges, og der kan skabes et lager af nye ting, som kan sælges i butikken. Samtidig er der lavet en 500m2 “legeplads”, hvor nye produkter kan komme til verden –  alt sammen unikt og rustikt, som er med til at skabe den hyggelige stemning i boligindretningen.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*