Plankebænke & havemøbler

Plankebænke & havemøbler
8. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Design selv - Plankebænke

Leder du efter en måde at erstatte den klassiske boligindretning med stole omkring spisebordet? Frygt ej! Hos StampesPlanker laver vi nemlig rustikke og flotte plankebænke.

Bænkene er prikken over i’et til dit plankebord og vil med sikkerhed binde indretningsstilen sammen med de to plankemøbler.

Det er sådan, at du selv kan designe din nye plankebænk. Du vælger selv oliefarve, og vi har massere at vælge imellem. Vi blander nemlig selv vores olier, så det flotteste udtryk i træet kommer frem. Du skal blot vælge hvilken nuance du ønsker. Du kan vælge mellem de kolde og varme udtryk i farven, og hvor lys eller mørk bænken skal være. Laves din plankebænk med dit plankebord, olieres de samtidig, så møblernes oliefarver matcher.

 

Du bestemmer selv længden på plankebænken, så den passer til lige dine behov. Du kan designe så bænken bliver ligeså lang som dit plankebord, eller 40 cm kortere, så der er plads til den kan komme mellem bordbenene på bordet.

Bænkene laves 46 cm høje, og dybden er som standard 50 cm. På den måde er der plads til puder, hvis bænken skal stå op ad en væg. Dette ser både utroligt flot ud, men føles også komfortabelt. 

Til vores plankebænke følger der trapez stålben med. Benene er håndlavet hos en smed, og kommer i råt stål, der giver et industrielt look til det flotte naturlige træ. Er det rå udtryk ikke lige dig, er der mulighed for at få benene sort behandlede. Dette giver benene en mere elegant og moderne stil. 

Der er flere muligheder!

Du kan nemlig også få stålbenene galvaniserede. Galvanisering af benene gør, at bænken kan bruges udendørs som havemøbel. Her bliver stålbenene overtrukket af et zinklag, og herefter behandlet sorte. Behandlingen holder i 15 år, og vil stå klar til massere somre og vintre!

Bliv en #plankeven – design din plankebænk i dag!

Besøg vores showrooms

København

Store Kongensgade 67
1264 København K

Tirsdag – fredag kl.10–17:30
Torsdag kl.10-19
Lørdag kl.12-16

Dalmose

Hovedgaden 19, 4261 Dalmose

Åbent i showroom efter aftale
Skriv/Ring til 22290555

Århus

Stenagervej 2, Risskov i Århus

Lørdag kl.10-14

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*