Plankeborde – København

Plankeborde – København
26. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Plankeborde - København

Fordi der er så mange forskellige kombinationer af træsorter, oliefarver og bentyper, kan det være svært at tage stilling til, hvordan dit plankebord skal se ud, når du skal designe det.

Derfor har du mulighed for at besøge vores showroom i København. Du vil altid blive mødt med et smil af vores plankevenner, og få de bedste råd og hjælp til når du skal designe dit nye, rustikke plankebord. På Store Kongensgade 67 vil du blive mødt af Amanda. Hun startede som praktikant i StampesPlanker, og er nu fastansat. Hun har derfor godt styr på alle de forskellige plankemøbler og tilvalgsmuligheder vi tilbyder. Hun hjælper dig med de forskellige længder og bredder, og svarer på dine spørgsmål. Du kan allerede hjemmefra tjekke vores oliefarver ud her, og sammenligne når du er i butikken i København. 

 

 

I showroomet i København vil du finde plankeborde i forskellige træsorter og dimensioner. Du kan sidde ved bordene og mærke hvordan de forskellige træsorter føles og ser ud. Mange synes det er meget rart, lige at få set plankebordene i virkeligheden. For selvom plankebordene er ligeså flotte i virkeligheden, som de er på billeder, kan belysningen snyde lidt, når det kommer til oliefarven. Vi har derfor også en olie-væg, hvor forskellige farver og nuancer er vist på planker. De forskellige bentyper kan du også finde i butikken i København. Du vil også få rådgivning om hvilken bentype og behandling af dem, der passer til dine behov og ønsker. 

Så om du er helt på bar bund, eller allerede har en ide om hvordan dit nye plankebord skal se ud, vil vi i København stå klar til at hjælpe dig med dit nye plankebord!

København

Store Kongensgade 67

København K

Tirsdag-fredag 10.00-17.30

Torsdag 10.00-19.00

Lørdag 12.00-16.00

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*