Plankeborde og andet interiør

Plankeborde og andet interiør
17. januar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Plankeborde og andet interiør

Folk bliver tit overraskede, når de finder ud af, at StampesPlanker tilbyder meget andet end plankeborde. Målet er nemlig, når du besøger os, at du kan handle ind til både spisestuen, stuen, kontoret og garderoben på én gang.

Stole

Stole er et essentielt møbel i ethvert hjem, og hos StampesPlanker finder du stole i både rustikt og klassisk design, som er behagelige at sidde i. 

Om du er til det industrielle eller mere elegante look, betyder ikke så meget. Vi har med sikkerhed noget der falder i din smag. Vi har blandt andet vores rustikke stol, der giver en fed kant til boligindretningen, og passer til det lidt mindre hjem, da den ikke tager så meget plads. Vi har også stole med det mere klassiske udseende. Vores fine håndlavede stole, med og uden armlæn, i flot, bæredygtigt læder. Der er nemlig lagt stor vægt på kvalitet. Begge stole er lette at style til ethvert plankebord. Du kan se vores udvalg af stole her.

Lamper

Bæredygtighed er noget vi lægger stor vægt på. Derfor er vores lamper lavet af bæredygtigt materiale. Vi har lamper der er upcycling fra gamle traktor lamper og gamle udstødningsrør. Vores udvalg af lamper er ret bredt. Vi har alt fra små til store lamper og loftslamper til standerlamper i industrielt og elegant design. De store fabrikslamper er et populært valg. De fås i både sort, rød, messing, kobber og jern med en klar lak. De lyser flot op, og det er muligt at blande farverne på kryds og tværs, for at få lidt spil i indretningen. Se udvalget af lamper her

Garderobe- og tvmøbler

Ligesom at vi laver plankeborde, sofaborde og bænke, laver vi også garderobe- og tv-møbler.

Møblerne er af fyrretræsplanker, og også her, kan du selv vælge længde og oliefarve, så det passer perfekt til lige dit hjem. Garderobemøblet er utroligt praktisk. Olien er slidstærkt, så mærker fra sko og udendørs tøj skal du ikke bekymre dig om. Du kan også rykke frem og tilbage på den øverste del, så du altid vil kunne forkorte og forlænge møblet. Den nederste del fungerer som en bænk, hvor du behageligt kan sidde. Design dit eget garderobemøbel her.

Vores tv-møbel fungerer på samme måde. Det kan også trækkes ind og ud, og vil derfor altid kunne have en plads i din stue. Målene kan nemlig ændres ved forkortelse. Her kan der mellem delene placeres blandt andet vaser eller billeder. Det kunne også være en playstation, eller en højtaler, der er plads til det hele. 

Skriveborde

Er du typen der holder den røde tråd i boligindretningen hele vejen igennem? Så anbefaler vi et skrivebord i fyrretræ. Der er mange som bruger en stor del af deres hverdag ved et skrivebord. Så hvorfor ikke gøre det både praktisk, behageligt og stilet på samme tid? 

Her kan du også selv vælge længde og oliefarve. Bordet består af to planker på 30 cm som udgør en bredde på 60 cm. Hvis det kniber med pladsen, er det er muligt at udskifte bordbenene med hængsler, så det kan klappes op og ned. På bordet er der også plads til at lave et hul til ledninger, hvis dette ønskes. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*