Reklamation

Naturligvis gør vi, hvad vi kan, for at møblerne lever op til både vores og din høje standard, men træet er ikke ovntørret og slår sig derfor. Det betyder, at plankerne vil trække sig sammen, så der kommer mellemrum mellem dem med tiden. Når det sker, vil du kunne se de dominobrikker, der er fræset ind i siden af plankerne for at sikre en plan overflade. Der er ved tre planker to mellemrum. Plankerne trækker sig ikke nødvendigvis sammen på samme måde, så mellemrummene vil kunne varriere i størrelse mellem de to planker og langs de enkelte planker. Træet er, som det er, så der kan være huller fra knaster eller revner mv., og der kan komme harpiks ud, som dog er nemt at slibe af, hvis det sker. Vi arbejder med træet og ikke imod det for at få det flotteste udtryk frem i borde og bænke, når vi bruger olierne. Det er det, der er med til at gøre møblerne unikke og give dem deres rustikke look. For at holde priserne nede er undersiden af møblerne kun grovslebet, så der ikke er splinter.

 

Vi sælger tunge og solide stålben med til vores borde og bænke, så plankerne holdes på plads og ikke vipper. Vælger du ubehandlede rå bordben, kan de ruste og smitte af på både gulv og på tøj. Vil du undgå det, kan du tilvælge at få dem malet i mat sort. Vælger du at købe bordpladen uden vores stålben, kan vi ikke garantere, at bordet ikke løfter sig og kommer til at vippe, når træet giver sig.

 

Vi bytter gerne til nyt, hvis:
1) Mellemrummet mellem plankerne er mere end 5 mm
2) En revne går hele vejen igennem, og planken vil flække midt over

 

Når du handler hos Stampes Planker, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi reparerer følgende på værkstedet uden beregning, hvis du selv står for transporten:

– Mellemrum imellem planker på mindre end 4mm
– Ridser fra en slibemaskine (desuden en del af stilen – rustikt og lidt råt)
– Andre mærker, som får looket til at se mere råt ud (dette er en del af stilen, og ønsker du ikke det, så vær specifik ved bestilling)
– Knaster der “stritter”

 

Små revner i plankerne er en del af bordet, og vil ikke betegnes som en reklamation. Vil man modvirke, at dette sker, så kan man købe en stor vedligeholdelsespakke og give bordet en klar olie, og derved give plankerne noget fugt til træet. Dette kan med fordel gøres kort efter træet kommer ind i stuen, og i marts efter vinteren, og i oktober efter en lang og tør sommer.

 

Naturlige huller fra knaster er ligeledes en del af stilen, og vil ikke blive betegnet som en reklamation.

Men uanset hvad, så skriv til os, hvis du ikke er helt glad for bordet – vi ønsker jo selvfølgelig kun glade kunder.

Handler en henvendelse sig om en reklamation, så skriv til info@stampesplanker.dk.

Vi tilstræber at svare på alle e-mails indenfor 2-3 dage. Ved reklamationer kan der dog gå op til 7 dage.

 

Andre produkter

Ved køb af lamper, stole mv. så ydes leverandørens reklamationsret. Her bemærkes det, at alt er skævt og unikt. Ligesom ved plankeborde, så skal man handle i IKEA, hvis man ønsker tingene med et fuldstændig industri-lige-look. Dog ser de individuelt på tingene, og har du nogle spørgsmål eller reklamationer, så skriv til overstående mail, og du vil ligeledes få svar indenfor 7 hverdage.