Rundt plankebord

Rundt plankebord
13. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Valg af diameter

Skab et samlingspunkt for familien med et rundt plankebord fra StampesPlanker. De flotte, runde plankeborde laves i fyrretræ, og når de bliver behandlet med vores olie, er de utroligt slidstærke. Vi blander selv vores olier, og kan derfor med sikkerhed finde en oliefarve der passer perfekt til dig og din boligindretning. Der er massere af farver at vælge imellem, du skal blot tage stilling til om nuancen skal være kold eller varm, og om den skal være lys eller mørk. 

Du vælger selv diameter på det runde plankebord. Til højre kan du se de forskellige dimensioner, og hvor mange personer der kan sidde ved de forskellige borde.

 

Bentype

Når du skal designe dit runde plankebord, kan du vælge i mellem to forskellige bentyper; trapez- og krydsben. Begge bentyper sørger for at holde bordet og de rustikke planker på plads. De vejer henholdsvis 35-40 kg. Vægten sørger for, at børnene kan hænge sig på kanten af det runde plankebord uden at det vipper, og der kan danses på midten af bordet, hvor det stadig står solidt. Stålbenene kommer fra smeden i råt stål. Det rustikke stål bryder den klassiske indretningsstil, og passer til dem der elsker det unikke og industrielle look. Det er også muligt at få bordbenene sort behandlede, så det får et mere minimalistisk og enkelt udtryk. 

I vores showrooms vil der stå plankevenner til rådighed, og hjælpe dig med valg af oliefarve, diameter og bentype. Se åbningstider og lokation nederst.

Personlig levering

Hos StampesPlanker er der personlig leverance. Det betyder meget for os, at komme ud til jer personligt. Her ser vi på plankebordet sammen, og der snakkes om vedligeholdelse. Da plankerne er naturmateriale, er ikke to plankeborde ens. Derfor er der mulighed for at rette oliefarven til ved levering, hvis det ikke blev helt som ønsket. Når du bestiller dit plankebord, er det muligt at tilvælge en vedligeholdelsespakke. Vores vedligeholdelsespakke består af en dåse med den valgte oliefarve, en dåse klar olie, en slibesvamp og pensel. Skulle det ske at der kommer en ridse eller et hak i bordet, kan du slibe let over med slibesvampen. Herefter påfører du oliefarven, og tørrer efter med et stykke køkkenrulle. Synes du at træet ser lidt tørt ud, kan du påføre den klare olie, der frisker bordet op.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive!

Besøg vores showrooms

København

Store Kongensgade 67
1264 København K

Tirsdag – fredag kl.10–17:30
Torsdag kl.10-19
Lørdag kl.12-16

Dalmose

Hovedgaden 19, 4261 Dalmose

Åbent i showroom efter aftale
Skriv/Ring til 22290555

Århus

Stenagervej 2, Risskov i Århus

Lørdag kl.10-14

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*