StampesPlanker – Vores showrooms

StampesPlanker – Vores showrooms
25. januar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Vores 3 showrooms

Hos StampesPlanker skræddersyer vi vores plankeborde udfra dine ønsker og behov. Du vælger altså selv længde, bredde, oliefarve, bentype og træsort. Der er uendelige kombinationer af designs, og vi er sikre på at et af dem, vil falde i din smag. Fordi der netop er de forskellige valg at skulle tage stilling til, kan det være lidt svært at forholde sig til tingene via billeder. Det er derfor muligt at besøge vores showrooms, hvor vi vil stå til rådighed, og hjælpe dig, så du får lige det plankebord du ønsker dig. 

Vi lægger stor vægt på rådgivning om plankeborde, og at du som kunde får den bedste oplevelse.

I vores showrooms vil du finde færdiglavede eksemplarer af vores plankeborde i forskellige størrelser, former og farver. Vi har også forskellige bentyper stående, samt planker med vores oliefarver, for demonstration. Du vil have mulighed for at snakke med en af vores #PlankeVenner, som vil stå godt klædt på, til at give dig de bedste råd og informationer om vores plankemøbler.  Vi har tre showrooms fordelt i Danmark.

I det store stygge Jylland, finder du vores showroom på Stenagervej i Risskov. Her er der åbent alle lørdage fra 10-14. Her sidder Camilla klar til at guide dig i hvordan dit nye plankebord bliver så stabilt som muligt, og hvilke oliefarver du kan vælge til dit bord.

 Sidst, men ikke mindst, har vi vores showroom på Hovedgaden 18 i Dalmose. Her har vi ingen faste åbningstider, men der er mulighed for at kontakte mig, Gry, på 22 29 05 55, og aftale tidspunkt til visning af vores plankemøbler. 

Vi elsker at fremvise vores flotte plankeborde og hjælpe vores nye #PlankeVenner med deres nye plankemøbel. Så kom endelig forbi og få den rådgivning du måske mangler. Vi garanterer at du bliver mødt med et smil.

Århus

Lørdag kl 10.00-14.00

Dalmose

Åbent efter aftale.

Kontakt på 22 29 05 55

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*