Tillægsplader & andre tilvalgsmuligeder

Tillægsplader & andre tilvalgsmuligeder
22. januar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Tillægsplader

Hos StampesPlanker er det vores mål, at lave borde der kan holde til din hverdag. Vi designer derfor plankeborde efter dine ønsker. Fordi at plankebordene laves på bestilling, kan du bevæge dig rundt i størrelserne som du vil, og vælge imellem en masse tilvalgsmuligheder og forskellige kombinationer af designs.

Det kan være, at du til hverdag ønsker et 4 personers plankebord på 160 cm, der ikke fylder for meget i spisestuen. Dog ved du, at der til fødselsdage eller andre begivenheder, kommer til at mangle plads til familie eller venner. Derfor har vi gjort det muligt at tilkøbe tillægsplader. Du kan derfor altid være sikker på, at der vil være plads til dine gæster ved dit nye plankebord.

Der svejses et kvadratisk metalstykke fast på bordbenene, hvor der lægges træstænger ind. Stængerne kan trækkes ind og ud, hvor man derefter kan påsætte tillægspladen. Der bruges derfor ikke hængsler til tillægspladen. Længden på en tillægsplade er 60 cm.

Tillægspladen laves samtidig med dit plankebord, så plankerne og oliefarven matcher bordets.

Sortbehandlede- eller galvaniserede ben

Vores bordben laves også på bestilling, og giver dig derfor mulighed for, at få lige de ben du ønsker. Vi tilbyder ben uden bundstykke, trapez- eller krydsben. Du har også mulighed for at designe dine ben selv. 

Trapez- og krydsbenene kommer som udgangspunkt rå, direkte fra smeden. Du kan her tilvælge at få benene sort behandlede. Der er også mulighed for at få benene galvaniserede, så de egner sig til udendørsbrug. 

Galvaniseringen foregår ved at benene bliver løftet ned i et stort zink-kar. Hele overfladen bliver derved overtrukket af et vejrbestandigt zinklag. Denne grundbehandling vil holde de næste 15 år, gennem regn og blæst. De galvaniserede ben er sølvfarvet, og vil derefter blive behandlet sorte. 

Ønskes der en anden farve, kan du kontakte StampesPlanker for mere information. 

Vedligeholdelsespakke

Den sidste af tilvalgsmulighederne du skal tage stilling til, er vores vedligeholdelsespakke. Pakken gør det muligt for dit plankebord, at stå som nyt i mange år. I denne pakke finder du en stor bøtte oliefarve, samt en stor bøtte klar olie. Du får også en slibesvamp og pensel med. Ved den personlige levering, vil du med Gry, stå overfor plankemøblet og snakke om vedligeholdelse af bordet.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*