Valg af bentype & behandling

Valg af bentype & behandling
28. januar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Valg af bentype & behandling

Målet for os er, at lave plankemøbler efter dine behov og ønsker. Derfor kan du vælge mellem tre forskellige bentyper og forskellige behandlinger af stålbenene. Vores bordben bliver håndlavet på bestilling hos en smed,  som vi har samarbejde med, derfor er hvert et sæt ben unikt. Vi har nu snart vores eget smedeværksted. Benene er af bæredygtige materialer, og stålet kan genbruges igen og igen. 

En af vores populære bentyper er trapez ben. Trapez benene har en dimension på 9 cm i bredden, 8 mm i tykkelsen, og vejer knap 40 kg tilsammen. Benenes vægt er med til at holde plankebordet sammen, og sørger for at holde det stabilt og klar til hverdagens strabadser. Trapez benene bliver skruet godt fast til plankerne, og bordet står derfor uden at vippe. 

En anden bentype du kan vælge er krydsben. Disse ben er optimale til runde plankeborde, da de, med deres 35 kg, gør det umuligt for bordet at vippe, når der bliver lagt vægt på bordkanten. Krydsbenene samler bordet og holder det stabilt. 

Den sidste bentype du tilbydes, er bordben uden bundstykke. Benene vejer 9 kg og kommer i en sort farve i stål. Benene giver plankebordet et moderne udtryk, og gør det muligt at sidde for enden af bordet, uden at bordbenene kommer i vejen.

Vores trapez- og krydsben kommer i råt stål direkte fra smeden. De ubehandlede bordben giver dit plankebord et rustikt og industrielt look, og er perfekte til dig der kan lide det mere rå look. 

Det kan også være du er mere til den rene og kliniske stil i din boligindretning. Her kan du tilvælge at få dine bordben sort behandlede. 

Ønsker du at dit plankemøbel også skal kunne bruges udendørs, er det muligt at få galvaniserede ben. Her bliver de overtrukket af et vejrbestandigt zinklag, og herefter behandlet sorte. Behandlingen holder i 15 år gennem regn og slud.

Bliv en #plankeven i dag, og design dit drømme plankebord!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*