Valg af oliefarve til dit plankebord

Valg af oliefarve til dit plankebord
26. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Oliefarve til dit plankebord

Hos StampesPlanker har vi en bred vifte af forskellige oliefarver til dit nye plankebord, planke sofabord eller plankebænk. Alt efter om du er til lyse eller mørke  farver, eller om de skal have kolde eller varme nuancer, så har vi en masse at tilbyde. 

Alle vores forskellige oliefarver, er nogle jeg selv har blandet, og de er alle kommet lidt hen ad vejen, i takt med at StampesPlanker har vokset sig større og større. Jeg elsker at kunne sidde og nørde lidt med olierne, og sommetider får jeg skabt en ny nuance til resten af sortimentet. Andre gange stræber jeg efter at ramme en præcis nuance. Som feks. da jeg skulle lave vores lysegrå. Den havde jeg svært ved at arbejde med, og derfor blev den også lidt min hade-farve. Men jeg blev ved med at forsøge, og i dag har jeg fået blandet den til en super fin grå farve, som er rigtig moderne i den nordiske stil. 

  

 

Oliefarve efter dine ønsker

Fordi der er så mange oliefarver at vælge imellem, kan det være svært at beslutte sig for hvilken oliefarve dit nye plankebord skal have. Derfor er der nogle retningslinjer du kan følge. Du skal først beslutte dig for om plankebordet skal have en kold eller varm nuance. Her kan du evt. se på dine nuværende møbler eller farver du har på væggene derhjemme. Har du fx kolde nuancer, kan du vælge at holde den røde tråd, og vælge en kold oliefarve. Du kan til gengæld også vælge en varm nuance og få lidt kontrast og spil i boligindretningen; alt er tilladt! Herefter skal du tage stilling til om plankebordet skal være lyst eller mørkt. Til venstre kan du følge den lille guide vi har lavet! 

Vi vil gerne at du får en nuance der passer bedst muligt hjemme hos dig, så derfor bestræber vi os på at ramme lige præcis dine ønsker. Ved levering kan vi rette oliefarven til, hvis det ikke blev som ønsket. Derfor gør vi altid bordet en tand lysere, da det er lettere at gøre mørkere end lysere, og har ekstra olie med i samme farve. Så hvis du synes det godt må være lidt mørkere, jamen så hjælper vi med det på stedet.

Er du stadig lidt i tvivl om hvilken farve dine planker skal have, så kom endelig ned i et af vores showrooms, så skal vi nok hjælpe med at guide dig til den helt rigtige farve eller se på vores Instagram eller oliefarve side her. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*