Garderobe – Fyrretræ

Garderobe – Fyrretræ

3.975 DKK

Ryd
 • Vælg olietype*

  I tvivl om hvilken olietype? - Se eksempler her

  Vælg bordben*
  • DKK
  • 700 DKK

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 113010-8-1 Kategori:
000

Fyrretræ som træsort

I Danmark er den meste anvendte træsort fyrretræ. Træsorten er blød, men bliver på grund af vores olie, der bliver anvendt, utrolig slidstærkt. I fyrrets kernevede er der celler fyldt med kernestoffer, som hæmmer svampevækst. Fyrretræ er derfor oplagt materiale til havemøbler.

Træsorten er mere holdbar end mange andre træsorter til samme pris, hvilket gør træet meget værdifuldt i tømrer verdenen, og gør træet optimalt som plankebord.

Nem vedligeholdelse

Vores plankemøbler er utroligt nemme at vedligeholde!

Du kan eksklusivt købe en vedligeholdelsespakke med, så du har alt hvad du skal bruge.

Skulle det ske, at der bliver spildt på møblet, kan du slibe let over. Bliver møblet for lyst, så læg få dråber af olien på, og tør efter med køkkenrulle, så det går i ét med plankemøblet.

Vi kommer selv med plankemøblet, og det gør vi, for at vi nemt kan vejlede om vedligeholdelse, når vi står overfor møblet sammen.

Alle sæber kan bruges.

Planker som garderobe-møbel

Mangler du et let og praktisk, men moderne og rustikt garderobemøbel, så er du på rette vej.

Med vores garderobemøbel kan du nemlig selv designe længden, så det bliver mest praktisk for dig, men samtidig stadig passer ind i din boligindretning.

Den nederste del af garderobemøbel fungerer som en bænk, hvor man behageligt kan sidde.

Oliefarver til garderobe-møblet

Træet behandles med forskellige olier, og olierne blandes, så det flotteste udtryk i træet kommer frem, og møblet får sit helt eget unikke look.

Du kan altså selv designe, hvor lyst eller mørkt møblet skal være. Der er mange nuancer, og det er nemt at rette til. Du skal blot vælge, om du vil have en jordlig-, rødlig-, grålig nuance, sort eller hvid.

Da træet til plankebordene er naturmateriale, er vi i sagens natur ikke herre over, hvordan behandlingen ender med at se ud. Dette gør, at hvert et møbel er unikt, og der ikke er et lignende. Naturligheden gør, at der kan være nuanceforskelle i olien.

Anmeldelser(0)

Der er ingen anmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse

Før den første til at skrive en anmeldelse “Garderobe – Fyrretræ”