Plankebord – 10 personer

Plankebord – 10 personer

6.775 DKK

I oliefarven jordlig mørkebrun.

Ryd
 • Skræddersy dit eget plankebord*

  Vælg nedenfor hvordan dit plankebord skal være

  *Vælg imellem råt stål eller sort behandlet stål
  • 0 DKK
  • 700 DKK

  Tilvalgsmuligheder

  Vedligeholdelsespakker

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

 • Tilkøb stole og spar penge!
  • 1250 DKK
  • 1250 DKK
  • 950 DKK
  • 590 DKK
  • 1050 DKK
  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 168I986-5-1-1 Kategori:
000

I oliefarven jordlig mørkebrun.

Plankebord på 300cm

10 personers plankebord i fyrretræ.

Bordet er 300 cm langt, og er designet til dem, der søger et plankebord med plads til at kunne samle hele familien eller vennerne ved spisebordet.

Bordet består af tre planker á 30 cm, som udgør en bredde på 90 cm. De tre planker giver mulighed for en strukureret bordopdækning, med plads til service på de to yderste planker og middagen eller pynt på midter-planken.

Træet bliver behandlet med vores oliefarve i Jordlig mørkebrun. Vi blander selv vores oliefarver, så det flotteste udtryk i træet kommer frem.

Behandlede stålben

Til dette plankebord følger der fladstål trapez-ben med i prisen. Benene samler bordet, og holder plankerne godt på plads, så bordet står solidt uden at vippe. De 40 kg tunge ben er skruet godt fast til plankerne, og den tunge vægt er med til, at holde bordet stabilt.

Vi har samarbejde med en smed, som laver disse flotte, rustikke bordben. Benene kommer fra smeden rå, men du kan som tilvalg vælge, at få benene sortbehandlede.

Vedligeholdelsespakke

Når plankebordene bliver lavet, bliver de behandlet med en olie, det gør bordet slidstærkt og holdbart. Skulle det dog ske, at der kommer en ridse eller et hak i bordet, kan du, når du køber et plankebord hos StampesPlanker, købe en vedligeholdelsespakke med. Denne pakke gør det utroligt let for dig at vedligeholde dit plankebord, og forsikrer at bordet vil forblive som nyt.

Denne vedligholdelsespakke indeholder en stor dåse med en klar olie, en dåse oliefarve, en slibesvamp og pensel. Den klare olie bruges til at give bordet fugt, hvis træet føles tørt. Oliefarven får du i en jordlig mørkebrun farve, til at matche bordet. Denne olie bruges hvis der kommer en ridse eller et hak i planken. Der bruges slibesvampen til at slibe let over træet. Derefter bruges den tilhørende pensel, til at påføre oliefarven, og bordet er nu som nyt.