Plankebord – 8 personer

Plankebord – 8 personer

5.450 DKK

I oliefarven jordlig mørkebrun.

Ryd
 • Skræddersy dit eget plankebord*

  Vælg nedenfor hvordan dit plankebord skal være

  *Vælg imellem råt stål eller sort behandlet stål
  • 0 DKK
  • 700 DKK

  Tilvalgsmuligheder

  Vedligeholdelsespakker

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

 • Tilkøb stole og spar penge!
  • 1250 DKK
  • 1250 DKK
  • 950 DKK
  • 590 DKK
  • 1050 DKK
  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 168I986-5-1 Kategori:
000

I oliefarven jordlig mørkebrun.

Plankebord på 240cm

Med et 8 personers plankebord er der ingen undskyldning for ikke at invitere gæster på besøg. Der er nemlig plads til vennerne eller familien. Om det er til middag, fest eller noget helt tredje, er et 8 personers plankebord fra StampesPlanker altid en sikker vinder. Bordet er 240 cm og er samlet med tre planker på 30 cm hver, der udgør en bredde på 90 cm.

Træet er blevet behandlet i den lækre oliefarve Jordlig mørkebrun, som giver træet et tidsløst look.

Behandlede stålben

Til dette plankebord følger der fladstål trapez-ben med i prisen. Benene samler bordet, og holder plankerne godt på plads, så bordet står solidt uden at vippe. De 40 kg tunge ben er skruet godt fast til plankerne, og den tunge vægt er med til, at holde bordet stabilt.

Vi har samarbejde med en smed, som laver disse flotte, rustikke bordben. Benene kommer fra smeden rå, men du kan som tilvalg vælge, at få benene sortbehandlede.

Vedligeholdelsespakke

Når plankebordene bliver lavet, bliver de behandlet med en olie, det gør bordet slidstærkt og holdbart. Skulle det dog ske, at der kommer en ridse eller et hak i bordet, kan du, når du køber et plankebord hos StampesPlanker, købe en vedligeholdelsespakke med. Denne pakke gør det utroligt let for dig at vedligeholde dit plankebord, og forsikrer at bordet vil forblive som nyt.

Denne vedligholdelsespakke indeholder en stor dåse med en klar olie, en dåse oliefarve, en slibesvamp og pensel. Den klare olie bruges til at give bordet fugt, hvis træet føles tørt. Oliefarven får du i en jordlig mørkebrun farve, til at matche bordet. Denne olie bruges hvis der kommer en ridse eller et hak i planken. Der bruges slibesvampen til at slibe let over træet. Derefter bruges den tilhørende pensel, til at påføre oliefarven, og bordet er nu som nyt.