Runde plankeborde i Fyrretræ

Runde plankeborde i Fyrretræ

Fra: 4.475 DKK

Ryd
 • Skræddersy dit eget plankebord*

  Vælg nedenfor hvordan dit plankebord skal være

  *Vælg olietype

  I tvivl om hvilken olietype? - Se eksempler her

  *Vælg bentype
  • 0 DKK
  • 1900 DKK
  *Vælg imellem råt stål eller sort behandlet stål
  • 0 DKK
  • 700 DKK

  Tilvalgsmuligheder

  Vedligeholdelsespakker

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

 • Tilkøb stole og spar penge!
  • 1250 DKK
  • 1250 DKK
  • 950 DKK
  • 590 DKK
  • 1050 DKK
  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 168I986-4 Kategori:
000

Yderligere information

Diameter

90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, Ønsker du et bestemt mål?

Fyrretræ som træsort

I Danmark er den meste anvendte træsort fyrretræ. Træsorten er blød, men bliver på grund af vores olie, der bliver anvendt, utrolig slidstærkt. Fyrretræ er oplagt materiale til havemøbler, da fyrretræ er fyldt med kernestoffer som hæmmer svampevækst.

Træsorten er værdifuld i tømrer verdenen, da den er mere holdbar end andre træsorter til samme pris.

Nem vedligeholdelse

Vores plankeborde er lavet til, at børnene kan lege ved bordet, der kan spildes et glas vin eller to, og de fester der måtte komme igennem livet. Vores olie er derfor utrolig slidstærk.

Du kan eksklusivt købe en vedligeholdelsespakke med, så du har alt hvad du skal bruge.

Har rødvinen været på bordet lidt for længe, eller ender gaflen i bordet, kan du slibe let over. Bliver bordet for lyst, så læg få dråber af olien på bordet, og tør efter med køkkenrulle, så det går i ét med bordet.

Vi leverer selv vores borde, og det gør vi, så vi nemt kan vejlede om vedligeholdelse, når vi står overfor plankebordet sammen.

Alle sæber kan bruges på bordet.

Fordele ved ben

Når du køber et rundt plankebord hos StampesPlanker, følger der krydsben med i prisen. Vægten på krydsbenene gør, at selvom der er vægt på bordkanten, vipper bordet ikke

De tunge stålben har derfor en utrolig stor værdi for plankebordet, og plankerne er skruet godt fast til disse 35 kg tunge ben.

Vi samarbejder med en smed, som laver disse flotte, rustikke bordben. Benene står rigtigt godt til den simple og rustikke bordplade. Som udgangspunkt står benene rå, som når de kommer fra smeden. Her kan der tilvælges at få dem behandlet.

Oliefarver til plankebordet

Hos StampesPlanker behandler vi træet med forskellige olier. Vi blander olierne, så træets flotteste udtryk kommer frem, og det runde plankebord får sit helt eget unikke udtryk.

Du kan altså selv designe hvor lyst eller mørkt, bordet skal være. Der er mange nuancer at vælge imellem, og det er let at rette til, hvis du ikke er tilfreds. Du skal blot vælge mellem en jordlig-, rødlig-, grålig nuance, sort eller hvid.

Da træet er naturmateriale, er vi ikke herre over udfaldet af det endelige resultat. Dette gør, at hvert bord er unikt, og der ikke er et lignende. Naturligheden gør, at der kan være nuanceforskelle i olien.

Diameteren på plankebordet

Du bestemmer selv diameteren, så plankemøblet passer perfekt ind i dit hjem.

Du kan altså selv designe, hvor mange du vil have plads til omkring plankemøblet.

120 cm – 4-5 personer

140 cm – 6-7 personer 

160 cm – 8-9 personer