Runde sofaborde i Fyrretræ

Runde sofaborde i Fyrretræ

Fra: 3.175 DKK

Ryd
 • Skræddersy dit eget plankebord*

  Vælg nedenfor hvordan dit plankebord skal være

  *Vælg olietype

  I tvivl om hvilken olietype? - Se eksempler her

  *Vælg bentype
  • 0 DKK
  • 1900 DKK
  *Vælg imellem råt stål eller sort behandlet stål
  • 0 DKK
  • 700 DKK

  Tilvalgsmuligheder

  Vedligeholdelsespakker

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

 • Tilkøb stole og spar penge!
  • 1250 DKK
  • 1250 DKK
  • 950 DKK
  • 590 DKK
  • 1050 DKK
  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 168I986-4-1 Kategori:
000

Yderligere information

Diameter

90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, Ønsker du et bestemt mål?

Fyrretræ som træsort

Den mest anvendte træsort i Danmark er fyrretræ.Træsorten er blød, men bliver på grund af vores olie, der bliver anvendt, utrolig slidstærkt. Cellerne i fyrrets kernevedde er fyldt med kernestoffer, som virker hæmmende på svampevækst, fyrretræ er derfor oplagt materiale til havemøbler.

Træsorten er mere holdbar end mange andre træsorter til samme pris, og er derfor værdifuld i tømrer verdenen.

Nem vedligeholdelse

Vores plankeborde er utroligt nemme at vedligeholde!

Vi bruger en olie, der er utroligt slidstærk, og vores plankeborde er lavet til, at børnene kan lege ved bordet, at der kan spildes et glas vin eller to, og de fester der måtte komme igennem livet.

Du kan eksklusivt købe en vedligeholdelsespakke med, så du har alt hvad du skal bruge.

Ender enden af gaflen i bordet, eller har rødvinen været på bordet lidt for længe, kan du slibe let over. Bliver bordet for lyst, så læg få dråber af olien på bordet, og tør efter med køkkenrulle, så det går i ét med bordet.

Vi kommer selv med bordet, og det gør vi, for at vi nemt kan vejlede om vedligeholdelse, når vi står overfor plankebordet sammen.

Alle sæber kan bruges på bordet.

Fordele ved ben

Når du køber et rundt sofabord hos StamplesPlanker, følger der fladståls trapez-ben med i prisen. Plankerne bliver her holdt på plads, og står solidt uden at vippe.

De tunge stålben har en stor værdi for sofabordet, og hver en planke er skruet godt fast til benene.

Vi samarbejder med en smed, der laver disse ben. Benenes industrielle udtryk med det simple og naturlige træ, skaber sammen et flot moderne sofabord. Benene kommer som udgangspunkt fra smeden rå. Her kan det tilvælges, at få dem behandlet.

Oliefarver til sofabordet

Vores træ behandles med forskellige olier, som er blandet, så det flotteste udtryk i træet kommer frem. Derfor får sofabordet sig eget unikke look.

Hvor lyst eller mørkt bordet skal være, kan du altså helt selv designe. Der er mange nuancer, og det er nemt at rette til. Du skal blot vælge, om du vil have en jordlig-, rødlig-, grålig-nuance, sort eller hvid.

Da træet til plankebordene er naturmateriale, er vi i sagens natur ikke herre over, hvordan behandlingen ender med at se ud. Netop dette gør, at hvert bord og hver planke er unik. Naturligheden gør, at der kan være nuanceforskelle i olien.

Diameter på plankemøblet

Runde sofaborde er flotte og hyggelige, og selvom du vælger et mere traditionelt aflangt plankebord, så står det rigtig flot til. De runde sofaborde har også forskellige ben, alt afhængigt af størrelsen på bordet. Bundstykket på benene er enten 45 cm eller 80 cm.

Diameter: 80 cm: 2950,- Højde: 46 cm, Bredde: 45 cm

Diameter: 90 cm: 3150,- Højde: 50 cm, Bredde 65 cm

Diameter: 120 cm: 3975,- Højde 50 cm, Bredde 80 cm