Skrivebord i fyrretræ

Skrivebord i fyrretræ

2.575 DKK

Ryd
 • Vælg olietype*

  I tvivl om hvilken olietype? - Se eksempler her

  Vælg bordben*
  • DKK
  • 700 DKK

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

 • Tilkøb stole og spar penge!
  • 1250 DKK
  • 1250 DKK
  • 950 DKK
  • 590 DKK
  • 1050 DKK
  Nulstil valg
Varenummer (SKU): mangler Kategorier: ,
000

Fyrretræ som træsort

Den mest anvendte træsort i Danmark er fyrretræ. Det er en blød træsort, men olien, som bliver anvendt, gør det utroligt slidstærkt. I fyrrets kernevede er der celler fyldt med kernestoffer, som hæmmer svampevækst. Fyrretræ er derfor oplagt materiale til havemøbler.

Træsorten er mere holdbar end mange andre træsorter til samme pris, og er derfor værdifuld i tømrer verdenen.

Nem vedligeholdelse

Plankebordene hos Stampesplanker, er lavet til, at der kan spildes et glas vin eller tre, børnene kan lege ved bordet, og de mange fester der måtte komme igennem livet. Olien vi bruger, gør bordet utroligt slidstærkt.

Du kan ekslusivt købe en vedligeholdelsespakke med, så du har alt du skal bruge til at vedligeholde dit nye plankebord.

Du kan slibe let over træet, hvis det skulle ske, at gaflen ender i bordet, eller rødvinen har været på bordet lidt for længe. Bliver bordet for lyst, kan du lægge få dråber af olien på bordet, og tørre efter med køkkenrulle, så det går i ét med bordet.

Vi har prioriteret personlig levering, og kommer derfor selv med bordet. Der vejleder vi om vedligeholdelse, når vi står overfor plankebordet sammen.

Alle sæber kan bruges på bordet.

 

Planker som skrivebord

For mange er skrivebordet en essentiel del af hverdagen, og mange bruger flere timer om dagen ved et. Vi har derfor gjort det muligt, at kunne få et planke skrivebord. Om det er for at holde den røde tråd i din indretning med dit plankebord, eller bare for at pifte kontoret op, så har vi med sikkerhed et skrivebord, der passer lige din stil!

Skrivebordene er 74 cm høje og 60 cm brede, bestående af to brede planker på 30 cm.

Ønsker du at hænge skrivebordet på væggen, så fås skrivebordet med hængsler, så det kan klappes op og ned. I bordet kan der være et hul til ledninger, så du kan gemme disse væk. Vælger du et skrivebord med ben, kan du samtidig også vælge en kabelbakke, så alle ledninger skjules under bordet.

Oliefarver til skrivebordet

Hos StampesPlanker bliver træet behandlet med forskellige olier. Vi blander olierne, så det flotteste udtryk i træet kommer frem, og skrivebordet får sit helt eget unikke udtryk.

Du kan altså selv designe, hvor lyst eller mørkt bordet skal være. Der er mange nuancer, og det er nemt at rette til. Du skal blot vælge, om du vil have en jordlig-, rødlig-, grålig nuance, sort eller hvid.

Da træet er naturmateriale, er vi i sagens natur ikke herre over, hvordan behandlingen ender med at se ud. Netop derfor er hvert et bord unikt. Naturligheden gør, at der kan være nuanceforskelle i olien.