TV Møbel – Fyrretræ

TV Møbel – Fyrretræ

3.975 DKK

Ryd
 • Vælg olietype*

  I tvivl om hvilken olietype? - Se eksempler her

  Vælg bordben*
  • DKK
  • 700 DKK

  Læs mere om vores vedligeholdelsespakker

  Nulstil valg
Varenummer (SKU): 103010-8-1 Kategori:
000

Fyrretræ som træsort

I Danmark er den meste anvendte træsort fyrretræ. Træsorten er blød, men bliver på grund af vores olie, der bliver anvendt, utrolig slidstærkt. I fyrrets kernevede er der celler fyldt med kernestoffer, som hæmmer svampevækst. Fyrretræ er derfor oplagt materiale til havemøbler.

Træsorten er mere holdbar end mange andre træsorter til samme pris, hvilket gør træet meget værdifuldt i tømrer verdenen, og træet er optimalt som plankebord.

Nem vedligeholdelse

Vores plankemøbler er utroligt nemme at vedligeholde!

Du kan eksklusivt købe en vedligeholdelsespakke med, så du har alt hvad du skal bruge.

Skulle det ske, at der bliver spildt på møblet, kan du slibe let over. Bliver møblet for lyst, så læg få dråber af olien på, og tør efter med køkkenrulle, så det går i ét med plankemøblet.

Vi kommer selv med plankemøblet, og det gør vi, for at vi nemt kan vejlede om vedligeholdelse, når vi står overfor møblet sammen.

Alle sæber kan bruges.

Planker som TV-møbel

Design selv! De flotte planker passer ind i den rustikke-, men også nordiske boligindretning.

Om du er til det klassiske eller mere industrielle, har vores TV-møbel en plads i din bolig. Møblet er lavet i to dele, hvor du kan “skubbe” de to dele ind og ud af hinanden.

Du designer selv længden på møblet, og da delene kan trækkes frem og tilbage, vil du altid kunne tilpasse, hvordan det skal se ud i din bolig.

Oliefarver til TV-møblet

Træet behandles med forskellige olier, og olierne blandes, så det flotteste udtryk i træet kommer frem, og tv-møblet får sit helt eget unikke look.

Du kan altså selv designe, hvor lyst eller mørkt møblet skal være. Der er mange nuancer, og det er nemt at rette til. Du skal blot vælge, om du vil have en jordlig-, rødlig-, grålig nuance, sort eller hvid.

Da træet er naturmateriale, er vi ikke herre over udfaldet af det endelige resultat. Dette gør, at hvert et møbel er unikt, og der ikke er et lignende. Naturligheden gør, at der kan være nuanceforskelle i olien.

Anmeldelser(0)

Der er ingen anmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse

Før den første til at skrive en anmeldelse “TV Møbel – Fyrretræ”