Vores #PlankeVenner

Vores #PlankeVenner
21. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Vores #PlankeVenner

Leveringer hos vores PlankeVenner

Vi har efterhånden kørt Danmark tyndt, og mødt mange af vores Plankevenner rundt omkring i de forskellige hjem. Plankevennerne er StampesPlankers drivkraft, og en af grundene til at vi prioriterer personlig levering, så meget som vi gør. Det er så fedt at se de mange flotte og unikke plankeborde i de forskellige hjem. Plankevennerne er nemlig jer, som køber et plankebord hos StampesPlanker. Alle jer som tager imod os med et smil ved levering, og tilbyder en kop kaffe eller to. I er nemlig alle sammen med til at udvide StampesPlanker, og gøre drømmen om udbredelsen af bæredygtigt design til virkelighed.

Fordele som plankeven

Da vores plankevenner betyder så meget for os, vil vi gerne give tilbage til alle dem, der har støttet og hjulpet os de sidste to år. Du vil som plankeven være med i konkurrencer, hvor du kan vinde plankeborde til dig selv eller, selvfølgelig,  give til en som trænger til, eller ønsker sig et nyt unikt plankebord. Du vil blive opdateret om nyheder som den første, og spændende tilbud vil blive sendt din vej. Du kan bruge #Plankevenner på Instagram, og se de forskellige plankeborde i de andre PlankeVenners boliger, og blive måske blive inspireret til, hvordan dit nye plankebord skal se ud! 

Vi håber på at skulle levere hos dig en dag!

Plankevenner står klar til at hjælpe

Vi har også plankevenner til at hjælpe i vores showrooms i København K, Århus – Risskov og Dalmose. Du vil med sikkerhed blive mødt med et smil, og vi vil altid stå klar til at svare på spørgsmål og rådgive. Her vil du se færdige eksemplarer af plankeborde, sofa plankeborde og plankebænke med rustikke planker. Du vil også finde flotte stole og lamper i klassiske og moderne designs. 

Du vil få hjælp til design af dit nye plankemøbel; om det er diameter, længde, bredde, bentype eller oliefarve. Vi skræddersyer plankebordet sammen med dig, så det passer til dine ønsker og behov.

Besøg vores showrooms

København

Store Kongensgade 67
1264 København K

Tirsdag – fredag kl.10–17:30
Torsdag kl.10-19
Lørdag kl.12-16

Dalmose

Hovedgaden 19, 4261 Dalmose

Åbent i showroom efter aftale
Skriv/Ring til 22290555

Århus

Stenagervej 2, Risskov i Århus

Lørdag kl.10-14

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*