Vores Stålbordben

Vores Stålbordben
26. februar 2020 Gry Stampe
I Inspiration

Sortbehandlede- eller galvaniserede ben

Vores bordben laves på bestilling, og giver dig derfor mulighed for, at få lige de ben du ønsker. Vi tilbyder ben uden bundstykke, trapez- eller krydsben. Du har også mulighed for at designe dine ben selv. 

Trapez- og krydsbenene kommer som udgangspunkt rå, direkte fra smeden. Du kan her tilvælge at få benene sort behandlede. Der er også mulighed for at få benene galvaniserede, så de egner sig til udendørsbrug. 

Galvaniseringen foregår ved at benene bliver løftet ned i et stort zink-kar. Hele overfladen bliver derved overtrukket af et vejrbestandigt zinklag. Denne grundbehandling vil holde de næste 15 år, gennem regn og blæst. De galvaniserede ben er sølvfarvet, og vil derefter blive behandlet sorte. 

 

Trapezbenene vejer 20 kg stykket, og sørger for at holde de rustikke planker godt og grundigt på plads. Med trapezbenene er det umuligt at få bordet til at vippe! Det er også let at sidde med en stol for enden, da den nederste del af trapezbenene er fladt.

Du kan også vælge krydsben. Krydsben til runde plankeborde, sørger for, at selv hvis børnene hænger sig i bordkanten, forholder plankerne sig jævne og uden at vippe.

Du kan vælge at få benene i råt stål eller farvebehandlet. Standardfarven er sort, men ønskes der en anden farve, kan du kontakte StampesPlanker for mere information.  

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*